Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Semiologie medicală pentru asistenți medicali" by Vasile Mihaela & Moldoveanu Monica # Book PDF Kindle ePub Free

Semiologie medicală pentru asistenți medicali

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Semiologie medicală pentru asistenți medicali
  • Author : Vasile Mihaela & Moldoveanu Monica
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Nursing,Books,Professional & Technical,Medical,
  • Pages : * pages
  • Size : 1782 KB

Description

Semiologia este piatra fundamentală a diagnosticului. Informațiile anamnestice orientează, datele clinice fundamentează, iar datele de laborator confirmă diagnosticul.
Cursul de semiologie medicală își propune să înarmeze asistentul medical cu metode și tehnici de examinare a pacientului și, în același timp, cu mijloace și căi de a descoperi semnele și simptomele și a le interpreta în mod corespunzător cu scopul de a aprecia corect și rapid diagnosticul clinic pentru a interveni eficient în sprijinul redobândirii/ameliorării sănătății pacientului. Este structurat în trei capitole: (1) Utilizarea terminologiei medicale în efectuarea anamnezei; (2) Modificările observate de asistenta medicală la inspecția generală și (3) Manifestări cauzate de diferite afecțiuni. La sfârșit, există o secțiune de teste pentru evaluarea cunoștințelor.Datorită nevoii permanente de cunoaștere și perfecționare a asistentului medical, ca și a tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății, această carte este extrem de utilă elevilor școlilor sanitare postliceale.


Free Books Download "Semiologie medicală pentru asistenți medicali" PDF ePub Kindle